Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Jens Lagergren utsedd till ny CFO

Jens Lagergren har anställts som ny CFO vid Unibap AB (Publ) och tillträder den 11 januari 2021. Tjänsten är på heltid och Jens Lagergren kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Jens Lagergren kommer närmast från tjänsten som CFO vid Doxa AB (Publ). Dessförinnan har han arbetat som finanschef för Growth Markets och Latinamerika vid Mölnlycke Health Care samt finanschef för IDD International Markets på Thermo Fisher Scientific.

Jens är utbildad civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm och har en MSc i Economics and Business Administration.

- Jag är jätteglad att vi kunnat knyta Jens till oss. Jens är en kommersiellt inriktad CFO med ett välutvecklat affärssinne. Han har dessutom lång och bred erfarenhet av att ha arbetat i stora och små bolag, både nationellt och internationellt, vilket jag ser som en stor tillgång, säger Fredrik Bruhn, VD.

- Jag ser verkligen framemot att få ansluta till Team Unibap. Jag trivs med att arbeta nära den säljande och kommersiella organisationen där jag kan stödja affären. Unibap är ett mycket spännande bolag som befinner sig i en intressant expansionsfas så det här ska verkligen bli roligt, säger Jens Lagergren

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn

Verkställande Direktör

vd@unibap.com

+46 70 7833215

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfart. Med smarta lösningar baserade på AI och robotik vill vi höja kvaliteten och öka produktiviteten för våra kunder samt eliminera farliga arbetsuppgifter som i dag utförs manuellt. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

FNCA Sweden AB, +46 8-528 00 399, info@fnca.se, är Bolagets Certified Adviser.

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.