Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Johan Åman utses till ny VD för Unibap

Styrelsen i Unibap har utsett Johan Åman till ny VD och han kommer att tillträda sin tjänst så snart som möjligt men dock senast den 16 mars 2023.

Johan Åman har lång erfarenhet från olika ledande positioner, bland annat från Mycronic och Scienta Scientific. Johan är resultatdriven och har ett framåtblickande förhållningssätt med fokus på konkurrenskraftig tillväxt i internationella miljöer. Han har även dokumenterad erfarenhet av att bygga framgångsrika team. Närmast kommer han från tjänsten som VD för Scienta Scientific AB. Johan har en civilingenjörsexamen från Chalmers tekniska högskola och en MBA (internationella affärer) från Göteborgs Handelshögskola.

 - Jag är hedrad och väldigt glad över att få möjligheten att leda Unibap in i nästa fas. Unibap är ett otroligt spännande bolag med stor potential och en stark innovationskraft. Jag ser verkligen fram emot att få förverkliga Unibaps ambitiösa plan tillsammans med resten av teamet på Unibap, säger Johan Åman 

-  Jag är mycket glad över att kunna utse Johan Åman till ny VD. Johans erfarenhet och förståelse över hur man skapar tillväxt i en innovationsdriven verksamhet i kombination med hans strategiska, operativa och organisatoriska förmåga gör att han är mycket lämpad att leda bolaget i nästa steg av vår utveckling, säger Ingrid Engström, styrelseordförande i Unibap.  

För mer information, vänligen kontakta:

Ingrid Engström

Styrelseordförande

Ingrid.engström@unibap.com

+46 72 545 60 05

 

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfart. Med smarta lösningar baserade på AI och robotik vill vi höja kvaliteten och öka produktiviteten för våra kunder samt eliminera farliga arbetsuppgifter som i dag utförs manuellt. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

FNCA Sweden AB, +46 8-528 00 399, info@fnca.se, är Bolagets Certified Adviser.

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.