Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Johan Ersson ny projektledare vid Unibap

Johan Ersson har tillträtt tjänsten som projektledare vid Unibap. Johan kommer närmast från tjänsten som programledare vid Saab AB.

Johan Ersson har en Magisterexamen i datorvetenskap från Uppsala universitet och har en lång och gedigen erfarenhet från Saab av att ansvara för både nationella och internationella kontrakt. Johan har även drivit produktstrategier och verksamhetsutveckling.

- Vi är mycket glada att Johan har valt att börja arbeta hos oss. Allteftersom våra produkter går från "proof of concept" till skarp leverans tillsammans med kund, och vårt team av ingenjörer växer, så blir behovet av skickliga och erfarna projektledare allt mer strategiskt viktigt för vår tillväxt. Johans erfarenhet från ett internationellt industriföretag i kombination med hans intresse för ledarskap är mycket värdefullt och ligger helt i linje med vår utvecklingsplan, säger VD Fredrik Bruhn.

- Jag ser Unibap AB som ett väldigt spännande företag med en stor potential. Det är ett företag med en kombination av stark entreprenörskap, intressanta produkter och många kompetenta medarbetare. Det kommer bli en intressant, och så klart även utmanande, resa att vara med på. Att få hjälpa till att lotsa oss genom ökande verksamhet med flertalet leveranser och erbjudanden till parallella kunder. Jag hoppas och tror att mina erfarenheter som mångåriga projektledare och programledare inom ledningssystemsutveckling på Saab AB kan bidra till att vi gemensamt lyckas med kommande transformation och tillväxt. Att dessutom få vara med och hjälpa till att bygga upp ett företag i Uppsala, min hemstad, är så klart en väldigt trevlig bonus, säger Johan Ersson.

Uppsala 2018-07-13

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
vd@unibap.com
+46 70 7833215

Kort om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.