Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Robert Nyberg ny Head of marketing and business development

Den 1 maj 2018 tillträder Robert Nyberg tjänsten som  Head of marketing and business development på Unibap. Han kommer även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Robert Nyberg har en civilingenjörexamen i industriell ekonomi från KTH med inriktning mot produktionssystem. Han har en gedigen industriell erfarenhet från det globala koncernen Xylem (NYSE:XYL), ett internationellt bolag, där han på affärsområdesnivå bland annat har varit marknadschef och affärsområdeschef med fokus på tillväxt. Unibap har under det senaste året anlitat Robert Nyberg som konsult inom affärsutveckling och långsiktigt, strategiskt arbete.

- "Vi skapar denna funktion för att få ytterligare kraft och struktur i vår affärsutveckling för att möta det snabbt ökande intresset kring företagets industriella digitaliseringstjänster, säger Fredrik Bruhn, vd på Unibap. "Rekryteringen av Robert Nyberg markerar ett nytt steg i Unibaps marknadsarbete för tillväxt och internationalisering och vi är mycket glada att kunna välkomna honom till vårt team".

- "Unibap representerar visionen av framtidens industri med en hög nivå av digitalisering",  säger Robert Nyberg. "Bolaget befinner sig i en spännande tillväxtfas där jag hoppas kunna bidra med min kompetens och erfarenhet."

I samband med att Robert Nyberg träder in Unibaps ledningsgrupp så lämnar Lars Asplund sin plats. Lars Asplund kvarstår dock som Chief Scientist med fokus på teknik- och forskningsfrågor och fortsätter stödja företagets sälj och utveckling samt som suppleant i styrelsen.

Uppsala 2018-04-27

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
[email protected]
+46 70 7833215

Kort om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com. Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till [email protected] eller genom att klicka på knappen nedan.