Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Ulrika Bergström lämnar rollen som CFO den 2 september 2020

Ulrika Bergström kommer att lämna rollen som CFO vid Unibap AB (publ) den 2 september 2020. Rekrytering av ny CFO har påbörjats och när ny CFO utsetts kommer det att kommuniceras via ett pressmeddelande.

- Ulrika Bergström har varit anställd i bolaget under nästan två år och varit en viktig del i Unibaps utveckling så här långt. Jag vill tacka henne för den här tiden och önska all lycka till med framtida utmaningar" kommenterar VD Fredrik Bruhn.

Uppsala den 22 juni 2020

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn

Verkställande Direktör

vd@unibap.com

+46 70 7833215

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfart. Med smarta lösningar baserade på AI och robotik vill vi höja kvaliteten och öka produktiviteten för våra kunder samt eliminera farliga arbetsuppgifter som i dag utförs manuellt. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

FNCA Sweden AB, +46 8-528 00 399, info@fnca.se, är Bolagets Certified Adviser.

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.