Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Unibap erhåller beställning från Epiroc Drilling Tools AB på 1,8 miljoner kronor för leverans av automatiserad intelligent kvalitetssäkring

Epiroc Drilling Tools AB beställer automatiserad intelligent kvalitetssäkring för 1,8 miljoner kronor med leverans under 2018 baserat på Unibaps Intelligent Vision System (IVS-70) och mjukvarumoduler.

Unibap har som tidigare kommunicerats till marknaden under 2017 genomfört flera pilotprojekt inom ramen för "Perfect View" projektet i samarbete med större industriföretag. Unibap och Epiroc Drilling Tools AB har under 2017 parallellt med "Perfect View" projektet utvärderat Unibaps Intelligenta Vision System (IVS) med modellfri inlärning för kvalitetsavsyning och flexibel automation i produktion. Pilotprojektet har nu avslutats med positiva resultat rörande Epiroc Drilling Tools kvalitetssäkringsbehov utifrån Unibaps integrerade intelligenta databearbetning som grund för denna fortsatta kommersiella relation.

Bolaget är en del av Atlas Copcos affärsområde inom Gruv- och Bergbrytningsteknik.

- Det tidiga samarbetet med Epiroc Drilling Tools AB har varit oerhört viktigt för oss för att accelerera och validera vår produkt- och tjänsteutveckling som kan stärka svensk och global industri genom flexibel automation med automatiserad intelligent kvalitetskontroll, säger Fredrik Bruhn, vd på Unibap.

Uppsala, 2018-03-06

För mer information, vänligen kontakta:
Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
vd@unibap.com
+46 707 83 32 15

Denna information är sådan information som Unibap AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 6 mars 2018 klockan 08:00 CET.

Kort om Unibap
Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar. Grundarna kombinerar forskning och industriell erfarenhet för att utveckla en AI-hjärna som kan användas för intelligenta automations- och robotiksystem med nyindustrialisering och effektivisering i tillverkarleden, i såväl stora som små företag.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser.

Kort om Epiroc Drilling Tools AB
Bolaget är ett verkstadsföretag som kommer att avknoppas från Atlas Copco under förutsättning att det godkänns på bolagsstämman i april 2018. Focus är att leverera produkter och produktivitetslösningar inom gruv- och anläggningsteknik.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida epiroc.com

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.