Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Unibap erhåller följdbeställning av rymdkomponenter

Unibap AB (publ) har erhållet en följdbeställning av rymdkomponenter från befintliga kunden Satellogic S.A. till en summa av $99,900 USD för leverans under första halvan av 2019.

Unibap har mottagit en uppföljningsorder från Satellogic avseende avancerade komponenter inom affärsområde rymd och övervakning. Unibaps rymdlösningar är optimerade för artificiell intelligens och avancerad informationsbearbetning.

- Det är glädjande att vi fortsätter få följdbeställningar för andra kvartalet i rad, säger Fredrik Bruhn, VD på Unibap.

Uppsala 2019-03-11

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
vd@unibap.com
+46 707 83 32 15

Kort om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

Mangold Fondkommission AB, tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser. ca@mangold.se

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.