Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Unibap erhåller order från bolagets distributör i USA, Moog Inc, baserad på tidigare kommunicerad ATP (Authorization to proceed)

I oktober tilldelades Unibap en ATP (Authorization to proceed) av sin distributör och licensinnehavare i USA, Moog Inc. Detta innebar att Unibap kunde inleda arbete på en förväntad hårdvarubeställning. Nu har ATP omvandlats till en order av ett värde till MUSD 1.69. Beställningen är för produkter inom Unibap's iX10 plattform, med planerad leverans till kund i USA under det andra kvartalet 2023. iX10 är baserad på 14 nm AMD Ryzen V1000-familjen, som erbjuder överlägsen prestanda i rymden och är kompatibel med AMD:s högpresterande bibliotek (HPC) kallad ROCm.

-   Vi har bevisat våra produkter med flera demonstrationer av våra iX5-100-datorer i omloppsbana. Som ett resultat av detta ser vi en betydande ökning av marknadsintresset för vår nästa generations SpaceCloud®-lösningar i iX10-familjen. Med tidigare meddelade leveranser och ett fortsatt samarbetet med Moog, fortsätter vår spännande och viktiga resa med nästa generations system för edge computing i rymden, säger Johan Åman, VD

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Åman

Verkställande Direktör

vd@unibap.com

+46 70 821 00 51

 

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt företag som vill automatisera och effektivisera industrin och rymdfart. Med smarta lösningar baserade på AI och robotik vill vi höja kvaliteten och öka produktiviteten för våra kunder samt eliminera farliga arbetsuppgifter som i dag utförs manuellt. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

FNCA Sweden AB, +46 8-528 00 399, info@fnca.se, är Bolagets Certified Adviser.

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.