Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Unibap ISO 9001:2015 certifierade

Unibap har blivit certifierade enligt SS-EN ISO 9001:2015, vilken är en ledningssystemstandard för kvalitetsprocesserna i ett företag. Kvalitetscertifieringen intygar att ledningssystemet för Unibap lever upp till internationell standard och främjar ett kontinuerligt förbättringsarbete i bolaget.

ISO 9001 är en standard för kvalitetsledning avsedd för verksamhetsprocesserna i ett företag eller en organisation. Det kan beröra allt från hur vi bemöter och dokumenterar kundrelationer till hur vi systematiskt arbetar med att ta till vara på våra talanger och deras kunskap. Ett ledningssystem beskriver hur vi ständigt förbättrar och justerar vår verksamhet för att möta kundernas behov.

- Målet med vårt interna kvalitetsarbete är att tillgodose och försöka överträffa våra kunders förväntningar och behov genom att ständigt utveckla och leverera de bästa produkterna och tjänsterna på det mest resurseffektiva sättet. Denna certifiering är ett intyg på att vi har bra processer på plats för att lyckas med det, säger Fredrik Bruhn, VD

ISO SE-EN 9001:2015-certifieringen är utfärdat av RISE som genomfört en oberoende tredjepartsrevision av Unibaps ledningssystem.

Uppsala 2019-07-11

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Bruhn
Verkställande Direktör
vd@unibap.com
+46 70 7833215

Kort om Unibap

Bolaget är ett modernt IT-bolag som ligger i framkant med integration av AI-lösningar och robotik. Unibap digitaliserar industrins produktion och tillverkning genom att göra blinda robotar seende i kombination med mänskliga förmågor för kvalitetsavsyning och automatisering. Bakgrunden till Unibap är erfarenheter från mångårig utforskning av rymden, av tillverkning av ruggade industridatorlösningar och robotiklösningar.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.  Mangold Fondkommission AB, CA@mangold.se tel. +46 8 5030 1550, är Bolagets Certified Adviser

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till ir@unibap.com eller genom att klicka på knappen nedan.