Investor relations

Vi erbjuder intresserade att vara med på vår spännande resa mot att tillgängliggöra rymdteknologi för alla. För ett förbättrat liv på jorden och bortom den.

Pressmeddelanden

Unibap erhåller beställning från bolagets distributör i USA

Unibaps distributör i USA, Moog Inc., har lagt en order på SpaceCloud® iX10 Development, Engineering och Flight Models till ett sammanlagt värde av 430 KUSD för leverans till kunder i USA.

Moog Inc:s beställningar av Unibaps iX10-system, till ett sammanlagt värde av 430 KUSD, är avsedda för kunder i USA som har valt Unibaps SpaceCloud®-lösning som grund för sina kommande satellitprojekt.

 

-  Jag är mycket glad över att se det växande intresset från marknaden för våra iX10-modeller. Det visar att Unibaps produkter och fortsatta utveckling ligger i linje med marknadens krav. Detta är ännu ett steg framåt på vår tillväxtväg och överensstämmer med vår strategiska plan för företaget, säger Johan Åman, VD Unibap.

Uppsala den 28 mars, 2023

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Åman
VD

[email protected]

+46 70 821 00 51

 

Denna information är sådan information som Unibap AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 28 mars 2023, klockan 16.10 CET.

Kort om Unibap

Unibap är ett högteknologiskt bolag som med hjälp av Edge Computing erbjuder intelligenta AI-lösningar i rymden och på jorden. Unibap erbjuder tjänster som transformerar rymdindustrin genom att etablera en ny standard för AI- och molndatorlösningar i satelliter. På jorden kombineras AI med Machine Vision, sensorteknik, rymddata och robotik för att hjälpa våra kunder att effektivisera, kvalitetssäkra och automatisera sina processer. Unibap arbetar för att ha en positiv inverkan på både samhälle och miljö. Bolagets kvalitetsledningssystem är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015. Bolaget är noterat vid Nasdaq First North Growth Market.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida unibap.com.

 FNCA Sweden AB är Bolagets Certified Adviser.

Filer för nedladdning

Investerarkontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Frågor till vår IR-avdelning kan skickas via e-post till [email protected] eller genom att klicka på knappen nedan.